iloveyou

........................................................................................

If you think you're the best ,
 I want to ask stupid questions that range.
 you're one of those! longer want to look for problems.
 another, the parents did not understand I
just want to talk i online all the time. quite a bit.
 I may be crazy if you sit home every day.
 tension!
 sister even if there is not mature behavior, 
either do not have to be the advisor. destroy the existing character of brother.
 " friend were not in order"
. offensive. you can get out of my friends list.
 I never claimed your friends.
The sincerity of conscience, no mercy

....................................................................................................................



setiap hari kena bebel ..*blablabla*
*sekali mimik muke aku buat*cewwwahhh .. haha ..


si gedik ! *IRFAN* bila kau nak text aku . mentang mentang dah sambung study , lupe dekat aku kan ?
tone dekat phone aku sape nak kasi gegar ?
haiya .. AZFAR .. kenape eh ?
kalau time kite nak chat same mesti ade je yang kaki sebuk ?
rindu lah nak chat macam dulu . bergayut sampai tak tahu tidur .
MISS THIS MOMENT .
iloveyou

 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥


wahai cik takdir , kalau saya mintak dekat awak supaya putar kan masa balik boleh tak ?
macam cerita dongeng pari pari menolong sang puteri ..



p/s: tengok , aku dah merapu malam malam . memang get lost ! lah bi aku .. haha
       chill ahh !! SAYA BUDAK KUAT!!! 

No comments:

Post a Comment

comment ya !