blog pilihan malaysia 2010

selamat malam !!!
haha . entri kali ni nak story . tadi blogwalking jap .
then terjumpa . blog ni ..hhaha . mahu join ahhh .


dah hobi . before ni bukan pernah join ape ape. so , nak mempromote :)
blog saya nifity . haha *bukan nak belagak tau !*
kesempatan dalam kesempitan . BETUL KAN ?
first time buat blog ?? haha . 20.08.2010
tak percaya ? klik sini haha.
first post . time tu ape ape pun tak tahu pasal blog .

HOPE DAPAT JOIN SANGAT . THEN DAPAT RAMAI FOLLOWERS
























11 comments:

  1. haha, sama yul pon baru lagi, baru 2 minggu berblogging nie, hee :)
    nk join jugek, ekekee

    ReplyDelete
  2. hohoho bole jer kalau xsalah kalau nk mencuba ;D

    err tapi dh abis kan utk nominated
    sry ak lmbt baca entry ni

    ReplyDelete
  3. hai, salam ziarah dr Luna,saje je jenguk2..hehe.. kite same2 ada kat senarai ke3 blog baru pilihan malaysia, gudluck eh.. :)

    ReplyDelete
  4. hye.. singgah sini.. kita sama2 tesenarai juga...
    nice blog...
    good luck ;)

    ReplyDelete
  5. hai fitriah!,,,
    kita tercalon sama-sama dalam pilihan ke-3 lah...

    good luck ya tok awak!...
    selamat memancing undi..hehe...

    ReplyDelete
  6. salam ziarah, miela pon tersenarai dalam group yang sama. tahniah dan selamat maju jaya dari miela ye :)

    ReplyDelete

comment ya !